جراحی افزایش قد

جراحی افزایش قد

جراحی افزایش قد، می تواند اندام هایی را که نابرابری طولی دارند، اصلاح کند و به افزایش قد فرد کمک کند. برخی از افراد از اندازه قد خود ناراضی هستند و آرزو می کنند که ای کاش بلندتر بودند. سالانه، صدها نفر در سرتاسر جهان تصمیم می گیرند که جراحی افزایش طول اندام ها را برای چند اینچ بلندتر به نظر رسیدن، انجام دهند.از آنجا که این عمل جراحی، نیازمند زمان و بررسی های مکرر است، تمام افرادی که علاقمند به جراحی هستند، گزینه مناسبی به شمار نمی آیند. در حالیکه پزشکان می توانند عمل جراحی را روی تمام سنین انجام دهند، این جراحی معمولاً برای افراد جوان، موفقیت آمیزتر است. متأسفانه، برای بیشتر افراد بزرگسال، کار زیادی نمی توان برای افزایش قد انجام داد.

چرا خدمات آتیس را انتخاب کنیم؟

پیشرو در ارائه خدمات حرفه ای توسط پزشکان و گروهی متخصص


آتیس به همراه متخصصان با سابقه و شناخته شده در طیف گسترده ای از خدمات زیبایی و درمانی اقدام به ارائه خدمات میکند.

بخشی از خدمات آتیس

تزریق انواع فیلر

تزریق انواع بوتاکس

جوانسازی صورت

لیزر موهای زائد

کاشت و نگهداری مو

جراحی های درمانی

جراحی های زیبایی و درمانی

جراحی افزایش قد

امروزه بر خلاف تصور گذشته، با پیشرفت علم پزشکی و افزایش کیفیت تکنیک‌های جراحی راهی برای افزایش قد و اعتماد به نفس افراد بوجود آمده است. صفحات رشد که در انتهای استخوان‌ها قرار دارند باعث رشد طولی و افزایش قد (Height increase) می‌شوند که برای پسر‌ها بعد از سن 18 سالگی و برای دختر‌ها بعد از سن 16 سالگی بسته می‌شود.

پاهای مختلف را می‌توان با استفاده عمل جراحی اصلاح کرد و از این طریق به افزایش قد فرد نیز کمک کرد. این عمل معمولا برای همه افراد مناسب نیست و پزشک متخصص (specialist) تشخیص می‌دهد که چه کسی کاندیدای مناسب جهت جراحی (surgery) است؛ طبق آمار معمولا این عمل بر روی جوانان انجام می‌شود. دلیل انجام این عمل فلج مغری، نقص مادرزادی، بیماری لگ پرتس (Legg-Calve-Perthes)، بیماری فلج اطفال (poliomyelitis)، سابقه کوتاه شدن ماهیچه‌ها است.

جراحی افزایش قد

با توجه به این که میانگین طول قد در هر جامعه‌ای با جامعه دیگر متفاوت است، افراد در صورتی می‌توانند به حداکثر پتانسیل طول قد خود برسند که زندگی و تغذیه سالمی داشته باشند و از عوامل کاهش دهنده طول قد اجتناب کنند.

عمل جراحی افزایش قد چیست؟

جراحی افزایش قد یا همان “جراحی افزایش قد بوسیله اصطکاک استخوان‌ها” یک فرایند جراحی است که با استفاده از تکنیک‌های مختلف به هدف افزایش قد فرد می‌پردازد. این جراحی به منظور افزایش ارتفاع بدن در افرادی که قد کوتاه‌تر از میانگین جامعه هستند و یا دارای مشکلات مرتبط با قد کوتاه هستند، انجام می‌شود. معمولاً این روش برای افرادی که بالای 18 سال هستند توصیه می‌شود، زیرا در این سنین استخوان‌ها به اندازه کافی رشد کرده‌اند.

چه کسانی کاندید جراحی زیبایی افزایش قد هستند؟

افرادی که کاندید جراحی زیبایی افزایش قد می‌شوند باید اطلاعات دقیقی در مورد این عمل جراحی داشته باشند و به دلیل بالا بودن هزینه این عمل جراحی، توانایی مالی خوبی داشته باشند. داشتن انگیزه نیز یک عامل مهم دیگر است که به بیماران کمک می‌کند تمامی ناراحتی‌ها و مشکلات حین و بعد از عمل جراحی افزایش قد را تحمل کنند. برای انجام این عمل خاص، افراد کاندید شده باید افرادی سالم و غیر سیگاری باشند که به بلوغ اسکلتی کامل رسیده‌اند. این افراد همچنین باید از نظر روانی کاملا سالم و ثابت باشند و خانواده آن‌ها نیز از آن‌ها حمایت کنند. به دلیل ارزیابی موردی افراد توسط متخصصان، آن‌ها معمولا الزامات قد اولیه خاصی را تعیین نمی‌کنند.

عکس برداری با استفاده از اشعه ایکس، پاهای بیمار به خصوص استخوان فمورال ساق پا را قبل از انجام عمل زیبایی افزایش قد نشان می‌دهد. این شیوه عکسبرداری پس از انجام عمل جراحی نیز باید مجددا تکرار شود، زیرا تمامی تغییرات استخوان و نحوه بلند شدن آن‌ها به خوبی نشان داده می‌شود.

میزان افزایش طول دو طرفه استخوان فمور با استفاده از دستگاه افزایش طول داخلی مغناطیسی در پایان دوره درمانی 3 الی 4 ماهه برابر با 8 سانتی متر است.

جراحی افزایش قد جراحی افزایش قد

 

با جراحی افزایش قد چقدر می‌توان افزایش قد داشت؟

حداکثر طول توصیه شده که در یک عمل جراحی افزایش قد می‌توان در استخوان فمور ایجاد کرد، 5 الی 8 سانتی متر است و بیش‌تر از آن ممکن است بیمار را دچار مشکلات و عوارض بسیار جدی بکند. به همین دلیل، متخصصان معمولا ایمنی و سلامت بیمار را در اولویت قرار می‌دهند و در صورت تمایل بیمار، پس از یکسال می‌توان یک روش افزایش طول مجزا در استخوان درشت نی انجام داد که این روش نیز 5 تا 8 سانت قد را افزایش می‌دهد.

جراحی افزایش قد چگونه انجام می‌شود؟

جراحی افزایش قد، عملی پیچیده و دشوار است که برای افزایش قد انجام می‌شود. در این عمل روش‌هایی مورد استفاده قرار می‌گیرد که برای تحریک رشد استخوان در پاها بکار برده می‌شود. در طی این جراحی برشی در استخوان‌های پا ایجاد می‌شود که ان را به دو قسمت تقسیم می‌کند. سپس یک میله فلزی درون پا نصب می‌شود که با استفاده از تعدادی پیچ در جای مناسب خود قرار می‌گیرد.

پس از نصب میله فلزی با پیچ، این میله هر روز به اندازه یک میلی متر افزایش طول پیدا می‌کند تا جایی که بیمار به قد دلخواه خود برسد و استخوان‌ها دوباره ترمیم شوند. نتیجه جراحی افزایش قد بسته به نیاز بیمار بین 7.5 تا 10 سانتی متر متغیر است.

روش‌های جراحی افزایش قد

گذشته‌ها که برخی از افراد دارای قد کوتاهی بودند فکر می‌کردند که روشی جهت افزایش قد وجود ندارد؛ اما امروزه با توجه به پیشرفت دانش و تکنولوژی روش‌های جدیدی اعم از عمل جراحی افزایش قد برای این کار به وجود آماده است.

جراحی افزایش قد به یکی از دو روش زیر توسط جراح انجام می‌شود:

استفاده از تعدادی پین و یک قاب در خارج از پا که فیکساتور خارجی نامیده می‌شود.
قرار دادن یک میله داخل استخوانی درون استخوان که برای پشتیبانی از رشد استخوان و بلند‌تر کردن آن استفاده می‌شود.

در هر دو نوع روش جراحی بیمار کاملا خواب است و جراحی تحت بیهوشی عمومی انجام می‌شود. تمامی فرآیند عمل افزایش قد می‌تواند حدود 6 تا 9 ماه طول بکشد و اگر وزن بیمار بیشتر از 60 الی 65 کیلوگرم باشد، باید از عصای آرنجی و ویلچر برای کاهش فشار بر روی پا استفاده شود. عمل جراحی افزایش قد به مراقبت‌های پس از عمل بسیار دقیقی نیاز دارد و در غیر این صورت ممکن است در ناحیه‌ای که فیکساتور به پوست متصل است، عفونت ایجاد شود. عفونت، سفتی مفصل، سفتی بافت نرم، احساس درد در پوست و افزایش خطر ترک خوردگی یا شکستگی استخوان از مهم‌ترین عوارض این عمل است.

چه کسانی نیاز به افزایش قد دارند؟

کسانی نیاز به انجام جراحی افزایش قد دارند و در اولویت انجام این عمل هستند که از نابرابری و عدم تناسب اندام‌های طولی بدن رنج می‌برند. افرادی که رشد یکی از پاهای آن‌ها کندتر از رشد دیگری باشد در اولویت هستند و اگر کوتاهی پای معلول بین یک تا دو سانتی متر باشد، توصیه می‌شود به جای جراحی از قرار دادن کفی در داخل و زیر کفش استفاده کند تا اختلاف قد جبران شود. انجام عمل جراحی افزایش قد بر روی افرادی که مشکلات آناتومیک ندارند، فقط به دلایل شخصی انجام می‌شود و اصلا جنبه درمانی ندارد.

جراحی افزایش قد

قیمت جراحی افزایش قد

تعیین قیمت و هزینه جراحی افزایش قد با توجه به فاکتور‌های زیر تعیین می‌شود:

  • شرایط و وضعیت جسمانی بیمار
  • شرایط روحی و تعداد جلسات مشاوره قبل و بعد از عمل جراحی
  • نوع اختلال رشدی
  • تعداد دفعات عمل افزایش رشد اندام
  • میزان تمرکز بر روی حداکثر رشد اندام
  • کیلینیک و محل جراحی
  • جراح و… که با گذشت زمان افزایش می‌یابد.

با توجه به این که عمل افزایش قد نوعی عمل جراحی زیبایی محسوب می‌شود، بنابراین برای پرداخت هزینه‌های آن نمی‌توانید بر روی بیمه حساب کنید و تمام هزینه جراحی بر عهده خود فرد بیمار خواهد بود. طبق گفته پزشکان مختلف، بدون انجام معاینه و مشاهده نتایج آزمایش‌های استخوانی و مفصلی، نمی‌توان هزینه عمل افزایش قد را به طور قطعی تعیین کرد؛ زیرا ابتدا پتانسیل‌های فرد برای میزان افزایش قد و تعداد دفعات مجاز انجام جراحی مشخص می‌شود و میزان دقیق هزینه‌ها در مرحله بعدی قرار می‌گیرد.

ریکاوری کامل پس از عمل جراحی افزایش قد چقدر طول می‌کشد؟

اکثر جراحین معتقدند که برای رسیدن به افزایش قد کامل و ریکاوری پس از جراحی نیاز به مدت طولانی است. اغلب به عنوان یک تصمیم مهم، ریکاوری در حدود 6 تا 12 ماه ممکن است در نظر گرفته شود. در این مدت، باید تمرینات فیزیوتراپی و بازسازی، استراحت مناسب، تغذیه سالم و پیروی از راهنمایی پزشک را رعایت کرد.

بهترین وزن برای انجام عمل جراحی افزایش قد

وزن مناسب برای انجام عمل جراحی افزایش قد به عوامل متعددی بستگی دارد و نمی‌توان به طور کلی یک وزن خاص را تعیین کرد. این عوامل عبارتند از:

  1. قد شما: وزن مناسب برای جراحی افزایش قد بر اساس قد شما تعیین می‌شود. افراد با ارتفاع مختلف نیاز به وزن‌های مختلفی دارند.
  2. سن شما: سن نیز تأثیر مهمی در تعیین وزن مناسب برای جراحی افزایش قد دارد. در افراد جوانتر معمولاً می‌توان از دست‌دهی به وزن بیشتری استفاده کرد.
  3. ساختار بدنی: ساختار بدنی شما، به عبارت دیگر میزان چربی بدن و ترکیب عضلات شما نیز تأثیرگذار است. افرادی با ساختار بدنی مختلف نیاز به تعداد کیلوگرم‌های مختلفی دارند.
  4. هدف افزایش قد: افرادی که قصد انجام تمرینات تقویتی پس از جراحی دارند، ممکن است به وزن بیشتری نیاز داشته باشند تا عضلات قدرت بیشتری داشته باشند.
  5. سلامتی عمومی: وضعیت سلامتی عمومی شما نیز می‌تواند نقشی در تعیین وزن مناسب داشته باشد. افراد با مشکلات سلامتی خاص ممکن است نیاز به توجه خاصی داشته باشند.

نحوه تشخیص کوتاه بودن پاها برای جراحی

تشخیص کوتاهی پاها و لزوم انجام جراحی افزایش قد برای آن معمولا توسط یک متخصص ارتوپد و طی مراحل زیر انجام می‌شود:

  1. در این مرحله، هر پا به صورت جداگانه توسط فیزیوتراپیست یا دکتر متخصص اندازه‌گیری می‌شود.
  2. سپس تصاویر پزشکی مانند اشعه ایکس، سی تی اسکن و‌ام آر آی به منظور مشاهده نقاط قوت و ضعف استخوان‌ها و مفاصل گرفته می‌شود.
  3. در این مرحله، آزمون‌های عملکردی مختلفی مانند آزمون گانیومتری، شکاتر و همگردی برای اندازه‌گیری حرکت و تعادل پاها و استخوان‌ها انجام می‌شود.
  4. سپس پزشک متخصص تمامی ویژگی‌های جسمی بیمار از جمله موقعیت پا‌ها، استخوان‌ها و مفاصل را بررسی می‌کند تا علت احتمالی کوتاهی پا را تشخیص دهد.
  5. در این مرحله، آزمون‌های پزشکی مانند آزمون‌های عضلات و اعصاب به منظور ارزیابی عملکرد عضلات و اعصاب در پاها صورت می‌گیرد.

پکیج های زیبایی و درمانی

مشاهده پکیج های زیبایی و درمانی آتیس

9388506103-(98+)

تماس با آتیس

فرم مشاوره تخصصی

مشاوره تخصصی پزشکان